Over PMP

Paradiso Melkweg Productiehuis (PMP) is in 2001 opgericht door Amsterdamse poppodia Paradiso en Melkweg. PMP is een huis voor jonge muzikale makers die opereren op het snijvlak van popmuziek en theater, dans en visual art. PMP biedt de jonge makers de mogelijkheid speciale projecten te maken voor het popcircuit, festivals en bijzondere locaties.  PMP bouwt om alle projecten en makers uit haar stal een passend netwerk van creatieven en professionals. PMP staat voor diversiteit in de programmering van popzalen en festivals.

Organisatie


Directeur

Lisa van Woersem
lisa@pmpweb.nl

Junior Producent

Gabriela Kapel
gabriela@pmpweb.nl

Stagiaire productie

Zita de Vos
zita@pmpweb.nl

Raad van Naamgevers

Geert van Itallie
Directeur Paradiso

Frans Vreeken
Interim directeur Melkweg

Raad van Toezicht

Karin Boelhouwer
voorzitter
Boelhouwer Coaching en Projectbegeleiding en Lid Provinciale Staten Utrecht Groen Links

Mark Fuchs
penningmeester
Financieringsspecialist Van Lanschot regio Noord Holland

Femke Lakerveld
secretaris
Programmamanager Advies en Begeleiding Cultuur en Ondernemen en actrice

Pers

U kunt accreditatie aanvragen voor één of meerdere producties van PMP. De accreditatie is bedoeld voor journalisten werkzaam op het gebied van kunst en cultuur in het algemeen. Een accreditatie is strikt persoonlijk en dus niet aan anderen overdraagbaar. De accreditatie kan worden aangevraagd door een e-mail te sturen aan gabriela@pmpweb.nl. Dit onder vermelding van uw volledige naam, de naam van het medium/organisatie, telefoonnummer en website.

Vacatures

PMP staat altijd open voor stagiaires. Stuur een mailtje naar lisa@pmpweb.nl als je stage wil lopen of een onderzoek namens je studie wil uitvoeren.

Zakelijk

Paradiso Melkweg Productiehuis is door de Belastingdienst aangewezen als culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Deze status geeft donateurs de mogelijkheid een financiële gift fiscaal van de belasting af te trekken.

Bestuurders en Raad van Toezicht verrichten hun werkzaamheden onbezoldigd. Voor de personeelsleden wordt de CAO Paradiso gevolgd.

K.v.K.: 34198501
BTW NR: NL 8127.23.351.B.01
Inhoudingsplichtige verklaring
FISCAAL NR: 812723351
IBAN: NL 35 RABO 0393765008
BIC: RABONL2U
Paradiso Melkweg Productiehuis verwerkt tot op zekere hoogte persoonsgegevens. In navolging van de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbeschemring maakt PMP met onderstaande Privacy verklaring inzichtelijk wat het verzamelt en en hoe het met persoonsgegevens omgaat.

Privacystatement Paradiso Melkweg Productiehuis