Over PMP

Paradiso Melkweg Productiehuis (PMP) is in 2001 opgericht door Amsterdamse poppodia Paradiso en Melkweg. PMP is een huis voor jonge muzikale makers die opereren op het snijvlak van popmuziek en theater, dans, visual art en beeldende kunst. PMP biedt de jonge makers de mogelijkheid speciale projecten te maken voor het popcircuit, festivals en bijzondere locaties.  PMP bouwt om alle projecten en makers uit haar stal een passend netwerk van creatieven en professionals. PMP staat voor diversiteit in de programmering van popzalen en festivals.

Organisatie


Producent

Talitha Stijnman
talitha@pmpweb.nl

Producent

Lisa van Woersem
lisa@pmpweb.nl

Bestuurders

Mark Minkman
Directeur Paradiso

Geert van Itallie
Directeur Melkweg

Raad van Toezicht

Annelies Schutte
voorzitter
Sr. adviseur decentralisatie jeugdzorg bij VNG

Arjen Davidse
vice voorzitter
Artistiek leider bij InHolland Music Academy

Margriet van Kraats
penningmeester
Manager Programma en Marketing bij TivoliVredenburg

Pers

U kunt accreditatie aanvragen voor één of meerdere producties van PMP. De accreditatie is bedoeld voor journalisten werkzaam op het gebied van kunst en cultuur in het algemeen. Een accreditatie is strikt persoonlijk en dus niet aan anderen overdraagbaar. De accreditatie kan worden aangevraagd door een e-mail te sturen aan lisa@pmpweb.nl. Dit onder vermelding van uw volledige naam, de naam van het medium/organisatie, telefoonnummer en website.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Zakelijk

K.v.K. 34198501
BTW NL 8127.23.351.B.01
IBAN NL 35 RABO 0393765008
Overige jaarverslagen zijn op te vragen bij PMP.

Jaarverslag 2015

Ondernemingsplan PMP 2017-2020

Paradiso Melkweg Productiehuis is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Deze status geeft donateurs de mogelijkheid een financiële gift fiscaal van de belasting af te trekken.